menu

Bratten - fritidshus bl.a. med ca. 130 m² terrassearealer og pool

Beliggende på en 1.816 m² dejlig grund i Bratten, med ca. 350 meter til stranden og på en blind stikvej finder I dette hyggelige fritidshus som er med et velindrettet boligareal på 61 m². Herudover får I glæde af en carport samt et udhus/hytte (ikke godkendt til bolig) som for sælger har fungeret som et sovested til gæster. På både fritidshuset, udhuset, hytten og carporten er taget udskiftet for ca. 3 år siden.

På de ca. 130 m² store og kun 3 år gamle terrassearealer kan udelivet sommerdage virkelig nydes i fulde drag - her får I ro og fred, mulighed for at bade i poolen, masser af plads til havemøbler, solsenge og ikke mindst masser af plads til at grille sammen med venner og/eller familie. Når solen går ned og duggen falder på de sene aftentimer eller skulle der komme en regnbyge rykker I bare ind under den overdækket del af terrassen.

Fritidshuset indeholder: Køkken med spiseplads, loft til kip samt et Kvik-køkken fra 2021 - Nydeligt badeværelse med klinkegulv samt bruseniche med fliser på både gulv og vægge - Opholdsstue med loft til kip, wi-fi styret luft-til-luft varmepumpe, brændeovn (skal skiftes) og udgang til et delvis overdækket terrasseareal - Værelse med enkelt seng - Værelse med 2 køjepladser - Soveværelse med seng og skab.

Området, hvori Sennepsmarken er beliggende, er en af de yngre udstykninger i Bratten så derfor er fritidshuset tilsluttet offentlig kloakering ligesom der er indlagt fiberbredbånd.
Bratten Strand tæller omkring 600 sommerhuse og byder på klitter og fint hvidt strandsand.

Mangler du lidt dagligvarer, morgenbrød eller aviser kan dette købes hos Bratten Købmand som du kan nå i løbet af en lille rask gåtur på ca. 15 minutter. Skal der foretages større indkøb kan såvel Dagli´ Brugsen i Strandby som dagligvarebutik i Elling i bil nås på under 5 minutter.

Ved købmanden finder du også en legeplads med bl.a. trampolin, gynge, fodboldmål, bålplads m.v. På stranden er der etableret en badebro som strækker sig ca. 80 meter ud i vandet.

Ring 98434300 for fremvisning af dette super hyggelige fritidshus.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Sennepsmarken 10, Strandby
Sag: 260124-1

Boligareal m261
Udhus m24
Carport areal m225
Bebygget areal m2 61
Grundareal m2 1816
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1986

Boligen er set gange2928

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Sennepsmarken 10, Strandby - 260124-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Tranebærvej 14, Napstjert
Jerup
Kontantpris1.195.000
Boligareal m270
Sandbakken 39, Bratten
Jerup
Kontantpris1.495.000
Boligareal m2136
Kuskevej 12, Bratten
Jerup
Kontantpris1.595.000
Boligareal m274