menu

Velbeliggende ejendom indeholdende bl.a. 2 lejligheder på 1. sal og ferielejlighed med eget køkken og bad.

Charmerende hyggeligt træhus opført i 2001 i 1½ plan og indrettet i stueplan med 2 gode værelser, køkkenallrum og bad og toilet - 1. sal indeholder 2 rigtig gode helårs/fritidsboliger.

Huset er med træbeklædning udvendig, termoruder i trærammer og sorte cementtagsten.

Størstedelen af stueplan har tidligere været indrettet og benyttet til cafeteria med tilhørende faciliteter og dette kan med relativ få midler reetableres eller ændres til butik eller indrettes til 2 - 3 ferielejligheder.

Fra gadeplan er der allerede indgang til fuld møbleret lejlighed indeholdende køkkenallrum, badeværelse med bruseniche - 2 gode værelser - med klinker og gulvvarme overalt.

Der er udvendig ståltrappe til overetagen der indeholder separat helårsbeboelse med dejligt badeværelse med bord og skabsmiljø samt brusekabine - 3 værelser - arkivrum - kombineret åben spisestue og fransk køkken - opholds- og fjernsynsstue - udgang fra spiseafdeling til østvendt terrasse med udsigt over eng og havet.

Separat opgang til hyggelig helårsbolig der indeholder: entre - badeværelse med bruseniche - 2 værelser - kombineret opholds- og spisestue med åbent køkken.

Der er endvidere hyggelige og særdeles velholdte udvendige terrasser - græsarealer - samt få minutters gang til stranden.

Grundareal 7.930 som formentlig kan opdeles i 3 byggegrunde.

Ejendommen er beliggende direkte ud til Skagensvej og kun ca. 25 km syd for Skagen og 15 km nord for Frederikshavn. Ejendommen passeres af rigtig mange bilister og cyklister.


Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Bådhusvej 2A, Jerup
Sag: JE2007

Kontantpris 2.950.000
Etageareal m2 392
Bebygget areal m2 242
Grundareal m2 9134
Driftsudgifter 43.299
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Bådhusvej 2A, Jerup - JE2007

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere