menu

Markant investeringsjendom i Frederikshavn delvist udlejet til advokatfirma

Den markante røde murstensbygning på Havnepladsen i Frederikshavn blev opført i 1888 som statshavneadministration samt bolig for havneingeniøren og havnefogeden. Arkitekt på byggeriet var V. Ahlmann, Århus. Ved årtusindskiftet overgik Frederikshavn Havn fra statshavn til kommunalt ejet havn, og fire år senere blev havnekontoret solgt til Advokatfirmaet HjulmandKaptain, som siden har haft domicil i ejendommen.

Ejendommen har gennem årene været gennem en større bygningsrenovering og indeholder i dag en moderne indrettet advokatforretning.

Den historiske del, det tidligere Havnekontor, er nu sammenbygget med en nyere kontorfløj.

Den gamle del indeholder: Flot præsentabelt indgangsparti med skifergulv og direkte indgang til reception hvorfra der er adgang til 4 kontorer, kopirum, bogholderi med plads til 2 medarbejdere, personalegarderobe og -toiletter. Fra hall er der indgang til venterum, mødelokale, fordelergang med stort mødelokale med foldevæg, 2 mødelokaler/kontorer samt forrum til toilet.

Der er indvendig markant, lys trappeopgang til første og anden sal.

1. sal er indrettet med: Forkontor med sekretærarbejdspladser, 6 kontorer og kopirum, hvorfra der er gennemgang til kontorfløj med kontor, køkken, toilet, bibliotek m.v.

2. sal indeholder: Fordelergang, stor kantine, toiletter, 4 kontorer samt stort, charmerende mødelokale.

Den nyeste tilbygning er bygget sammen med den eksisterende bygningsmasse med en markant trappeopgang, hvor der er indgang til såvel den nye del som den gamle del.

Den nye del er opført i 2 etager og stueplan indeholder: 2 kontorlandskaber, forrum til toilet og køkken, kopirum, 4 kontorer og fordelergang.

1. sal indeholder: 2 kontorlandskaber med plads til 4-6 medarbejdere, forrum til toilet og anretterkøkken, kopirum, 4 kontorer, fordelergang m.v.

Ejendommen er delvis med akustiklofter med fast grundbelysning og gulvene er belagt med klinker eller tæppebelægning. Vinduerne er termoruder dels i plast og dels i træ/alu. Taget er belagt med eternitskifer.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Havnepladsen 7, Frederikshavn
Sag: HAVN7

Kontantpris 16.500.000
Etageareal m2 1725
Bebygget areal m2 691
Grundareal m2 2809
Lejeindtægt 830.000
Driftsudgifter 218.136
Forrentningspct 4,34
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Havnepladsen 7, Frederikshavn - HAVN7

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere