menu

23 ferielejligheder med tilhørende fællesrum

Gammelgaard Feriecenter, oprindelig en gammel Læsøgård, kan spores helt tilbage til 1600-tallet, blev grundet landbrugets strukturudvikling overflødig og opkøbt af familien Kjeld Strøm Pedersen, der i 1992 ombyggede den til et moderne feriecenter, der stadig fremtræder nyt og tidssvarende grundet løbende vedligeholdelse, senest med udskiftning af alle hvidevarer og modernisering af køkkener, nye møbler og TV, samt facaderenovering og nyt tag.

Gammelgaard Feriecenter er omgivet af skov og dyrket gran midt på Læsø lige uden for byen Byrum, øens største by, med indkøbsmuligheder, restauranter, rådhus, offentlige institutioner, lægehus, tandklinik osv.

Der er endvidere direkte og gratis buslinje og cykelsti lige udenfor, og kun 2 km til den lokale landingsbane.

Det perfekte udgangspunkt til fods, på cykel, med bus eller bil. I de senere år er Gammelgaard Feriecenter vokset og tilbyder nu overnatning i fine ferielejligheder. Det betyder, at der kan tilbydes forskellige løsninger, der er skræddersyet til behovene hos gæster og deres feriebudgetter.

Så som ejer af Gammelgaard Feriecenter kan du tilbyde dine gæster den bedste chance for afslapning, handling, dejlige omgivelser og en høj hygiejnestandard, fred og ro og en ægte ø atmosfære.

Feriecentret indeholder bl.a.: Reception - Badeland - Omklædning - Kontor - Lager - 23 fantastiske ferielejligheder hvor flere er handicapvenlige og de fleste består af entre, køkken og stue i et, værelse, soveværelse og badeværelse. Der er fra samtlige værelser udgang til flisebelagt terrasse - Festsal/morgenmadsrestaurant - Stort velfungerende restaurationskøkken - og meget mere.

Et fantastisk sted med masser af muligheder.


Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Østerbyvejen 8A, Byrum, Læsø
Sag: GAMMELF

Etageareal m2 1437
Bebygget areal m2 1387
Grundareal m2 48123
Driftsudgifter 49.309
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Østerbyvejen 8A, Byrum, Læsø - GAMMELF

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere