menu

Kombineret bolig- og erhvervsejendom i Frederikshavn Vestby

Velindrettet bolig og 508 m2 isoleret og opvarmet værksted ledig for køber (fordelt på 2 bygninger)

Ejendommens bygnings masse består af et fritliggende parcelhus i 1½ plan som indeholder - vindfang - gæstetoilet - opholdsstue med udgang til helt lukket terrasse - spisekøkken med god spiseplads - mellemgang - lækkert badeværelse med bruseniche og bord og skabs arrangement - stort soveværelse med skabe - bryggers med bord og vaske go vaskemaskine og tørretumbler - baggang - viktualierum med køl - fra mellemgang er der trappe til overetage der indeholder . badeværelse med bruseniche - 2 store værelser og isoleret udestue med udgang til tagterrasse.

I forbindelse med boligen er der over 120 m2 isoleret og opvarmet værksted og overdækket vestvendt flisebelagt terrasse.

Selvstændig bygning med en Erhvervsdel på 388 m2 indeholder - produktionsareal, vare ind- og udlevering - kontor - mødelokale - kantine - mellemgang - kunde toilet - personale omklædning og bad - samt separat toilet og bad i forbindelse med produktions lokalet.
Der er 1 fin aluport

God lofts højde

Malet betongulv

Der er fine udenomsarealer hvor de fleste er flisebelagte.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

H.C. Ørsteds Vej 21, Frederikshavn
Sag: FR20198

Etageareal m2 685
Bebygget areal m2 639
Grundareal m2 2500
Driftsudgifter 41.005
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

H.C. Ørsteds Vej 21, Frederikshavn - FR20198

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere